• 您好,欢迎访问“江苏继续教育网”!
当前位置: 江苏继续教育网 > 职称 > 职称英语 > 理工类 > 理工类C > 历年真题 >

2014职称英语《理工C》真题及答案:词汇选项(代

2015-01-17 14:17 [历年真题] 来源于:未知
导读:第一部分:词汇选项 下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。 1. Take some spare clothes

第一部分:词汇选项

下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。

1. Take some spare clothes in case you get wet.

A.fine

B. winter

C. outdoor

D. extra

答案:D

2. Afterwards there was just a feeling of let-down.

A. excitement

B. anger

C. calm

D. disappointment

答案:D

3. The AIDS convention will be held in Glasgow.

A. conference

B. party

C. celebration

D. union

答案:A

4. The new service helped boost pre-tax profits by 10%.

A. return

B. realize

C. increase

D. double

答案:C

5. Some comments are just inviting trouble.

A. asking for

B. keeping out of

C. getting into

D. suffering from

答案:D

6. His knowledge of French is fair.

A. very useful

B. very limited

C. quite good

D. rather special

答案:B

7. The book raised a storm of controversy.

A. damage

B. voice

C. doubt

D. argument

答案:C

8. My principal concern is to get the job done fast.

A. serious

B. main

C. deep

D. particular

答案:B

9. Lack of space forbids further treatment of the topic here.

A. receives

B. deserves

C. accepts

D. prevents

答案:D

10. He made a number of rude remarks about the food.

A. comments

B. signs

C. manners

D. noises

答案:A

11. They are trying to identify what is wrong with the present system.

A. prove

B. discover

C. consider

D. imagine

答案:B

12. His heart gave a sudden leap when he saw her.

A. hope

B. jump

C. silence

D. life

答案:B

13. The worst agonies of the war were now beginning.

A. parts

B. aspects

C. pains

D. results

答案:C

14. I‘m sure I’ll be able to amuse myself for a few hours.

A. entertain

B. treat

C. hold

D. keep

答案:A

15. Several windows had been smashed.

A. cleaned

B. broken

C. replaced

D. fixed

答案:B

(编辑:网站编辑)

历年真题推荐
广告位
广告位
广告位