• 您好,欢迎访问“江苏继续教育网”!
当前位置: 江苏继续教育网 > 职称 > 职称英语 > 卫生类 > 卫生类C > 历年真题 >

2014职称英语《卫生C》真题及答案:概括大意(代

2015-04-03 14:03 [历年真题] 来源于:未知
导读:第三部分:概括大意与完成句子 阅读下面这篇短文,短文后有2项测试,任务:(1)1-4题 要求从所给的4个选项中为段每段选择1个正确的小标题;(2)第5-8题 要求从所给的5个选项中选

第三部分:概括大意与完成句子

阅读下面这篇短文,短文后有2项测试,任务:(1)1-4题 要求从所给的4个选项中为段每段选择1个正确的小标题;(2)第5-8题 要求从所给的5个选项中选择4个正确选项,分别完成每个句子。

Eye Problems

1 . Our eyes are under a great deal of strain these days as computer work, television viewing, night driving, and even sunshine are making exceptional demands . Sunlight, especially in the summer, is now regarded as one cause of cataracts(白内障)》

2 . The thinning of the ozone (臭氧) layer means more short-wave ultraviolet (UV) rays (紫外线) are reaching the earth, and these are the biggest risk factor for clouding the lens of the eye. Ultraviolet rays increase the risk of changes to the cornea (角膜) causing clouded vision and eventually cataracts. The rays can be shielded only by anti-UV lenses However, our eyes are not sufficiently protected by fashion sunglasses.

3 . “Poor night vision and eye fatigue are noticeably more common, and there has been a big increase in minor eye complaints in the over-40s,” says Dr . Mireille Bonnet, who more than 100,000 times a day and that everyone should learn to exercise their eye muscles and allow them to rest .

4 . It was traditionally thought that near- or far- sightedness were inherited conditions and could not be influenced by environmental factors. but new research is challenging this assumption .

5. Recent studies suggest that up to 80 percent of schoolchildren in the United States and western Europe are nearsighted. Years of focusing on close, two- dimensional work causes most children to become at least slightly nearsighted by the age of 10, say the researchers.

6 . Problems with night vision, which affect around 25 percent of people, are also on the increase because of computer use . Using computer screens means the eye must operate in electromagnetic fields (电磁场) that make it work harder. It is estimated that 25 to 30 percent of people have eye conditions, such as difficulty with night vision, which result from staring at a screen .

23. Paragraph 2 ________ 答案:B

24. Paragraph 3 ________ 答案:A

25. Paragraph 4 ________ 答案:D

26. Paragraph 5 ________ 答案:E

A. The development of poor night vision

B. The greatest threat to the eyes

C. The function of sunglasses

D. The reason for children‘s nearsightedness

E. The effects of computer on the eyes

F. The ways to reduce eye complaints

27. Sunlight in the summer is believed to be one cause of ______. 答案:B

28. We can wear antr-UV glasses to protect ______ 答案:D

29. We used to believe that near- or far – sightedness were inherited from ______ 答案:A

30. Over 25% of people are estimated to have difficulty with night vision due to ______ 答案:E

A. our parents

B. clouded vision

C. eye muscles

D. our eyes

E. computer use

F. eye move

(编辑:网站编辑)

历年真题推荐
广告位
广告位
广告位